Nord-Odal Frivilligsentral

Barn og unges oppvekstvilkår

Nord-Odal Frivilligsentral inviterer til foredrag om «barn og unges oppvekstvilkår»
1 april kl.18.00.
Vigdis Syvertsen holder foredrag om sine erfaringer fra en oppvekst med omsorgsvikt. Hun bruker sin opplevelse fra barndom og oppvekst til å formidle HÅP.

Hva sier hun om seg selv: Mitt navn er Vigdis Syvertsen 41 år.Jeg har overlevd omsorgssvikt, psykisk og fysiske overgrep…Det er håp.
Mine foreldre forlot meg som 4 åring og jeg havnet i et fosterhjem. Der opplevde jeg å bli fratatt all egenverdi, kjærlighet og troen på andre mennesker. I dag er jeg gift, har 3 barn og er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Jeg jobber til daglig i barnehage. Jeg har som voksen tatt tilbake min egenverdi og bearbeidet min opplevelse av forkastelse. Jeg opplever kjærligheten og jeg har fått tilbake troen på mennesker. I dag brenner jeg for barn og barns rettigheter og ønsker med min historie å gi håp og være med å bygge og trygge barns fremtid! Jeg ønsker å ta dere med på en reise tilbake i tid, der dere vil oppleve latter, sinne og sorg. Målet er å gi inspirasjon til alle gode hjelpere ,som jobber med barn og unge som sliter.

Legg inn en kommentar